10 Ağustos 2009 Pazartesi

Ekonomik seçimler ekonomik yemekler

Dökme demir bir tava ve bir tencereyi birlikte almak için bütçenizden 300-500 YTL ayırmanız gerekir.Ekonomik koşullar hepimizi bütçe kısıtlamasına yöneltirken bu bedel birçok aile için fazla gibi görünüyor.Oysa dökme demir mutfak eşyası kullanan aileler ,ödenen bedeli kazandıkları ile karşılaştırdığında neredeyse üste para almış olduklarının farkındalar.

Peki neden?

-Dökme demir ızgaranızda evdeki ocağınızda pişirdiğiniz bir dilim etin lezzeti, dışarıda yediğiniz birçok restorandakine göre daha lezzetli olduğu için artık dışarıda yemek istemeyeceksiniz.Dışarıda yemek artık lezzetsiz ve zevksiz olacak ve pahalı , tatsız bir yemek için zaman ve para harcamak istemeyeceksiniz.1 porsiyon kuzu pirzola için ödeyeceğiniz para ile tüm ailenizi doyurabileceksiniz.

-Tavanız teflon içermediği için teflonun sağlık risklerinden arınmış olacaksınız.Daha sağlıklı beslenecek daha sağlıklı kalacaksınız.

-Etinizi ızgarada pişirirken hiç yağ eklemeden pişireceksiniz.Formunuzu korumak daha kolay ve zevkli olacak.

-Yemekleriniz profesyonel bir aşçının elinden çıkmış gibi lezzetli ve güzel görünümlü olacak.

-Ocakta birkez ısındıktan sonra tavanız /tencereniz kısık ateşte bile sıcaklığını aynı seviyede koruyacak.Dolayısıyla gaz/tüp masrafınız neredeyse yarı yarıya azalacak.

-Tencereniz ısıyı çok iyi ilettiği için tüm yüzeyi yüksek ısıya ulaşacak kapağından ya da yanlarından ısı kaybı yaratmayacak.Fırında pişmiş gibi lezzetli ve eşit derecede pişecek.

Dökme demirin mutfağınızdaki lezzetini ve kolaylığını en kısa zamanda deneyimleyin ve bütçenizi daha dikkatli yönetmenize yardımcı olmasına izin verin.En kaliteli ve dayanıklı dökme demir mutfak eşyalarına bir gözatın.Her türlü yemeği pişirebilmek için bir tencere bir tava size yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok: