20 Ekim 2008 Pazartesi

Staub ile pişirmek ve servis yapmak üzerine

Staub ile servis yapan bir fransız restoranı-Les Boucheries Parisiennes'deki
öğle yemeğinden ayrıntılar

http://eatalmostanything.com/2008/07/lunch-les-boucheries-parisiennes.html

Staub mini tencerede servis edilen enginar ezmesi
http://www.101cookbooks.com/archives/baked-artichoke-dip-recipe.html

Staub tencere hakkında bir kullanıcı yorumu
http://www.dominomag.com/daily/blogs/scrappy/2007/03/dinner_cooks_it.html

Staub tencerede pişirilmiş lahana dolması
Dolmanın pişimiş olmasına karşın hala bu kadar canlı ve kusursuz görünmesinin nedeni dökme demirde pişirilmiş olmasından kaynaklanıyor.

http://www.flickr.com/photos/chibirashka/2951199276/in/set-72157608125942468/

Hiç yorum yok: