17 Ağustos 2008 Pazar

Dökme demir tencerenin pişirirken sağladığı avantajlar nelerdir?



-Dökme demir tencerede pişen yemekleriniz diğer malzemlerden üretilmiş tencerelerde pişirdiğiniz yemeklere göre cok daha lezzetli olacaktır.
Sebebi ,ısıyı eşit bir şekilde dağitması ve yemeğinizi kısık ateşte ,ısı kaybına neden olmadan pişirmesidir.
Ayrıca bu özelliği sayesinde ısıdan tasarruf etmenizi de sağlar.

-Profesyonel aşçıların tercihi Staub marka ürünlerdir.Kapak tasarımı sadece Staub'a özeldir ve pişirme sırasındaki etkisi benzersizdir.Staub ve fontignac markalı tencereler damlalıklı ve düz kapaklıdır bu nedenle buharlaşan suyun tamamı tekrar tencereye geri döner.Kusursuz lezzete kolayca ulaşırsınız.

-Tencerenin tüm yüzeyi ısıyi iletmektedir.Sapları ve kulpu da buna dahildir.Bu nedenle ısıyı açtıktan sonra asla çıplak elinizle dokunmayınız.Silikon veya kumaş bir tutacak kullanınız.
-Tencerenizi her türden ocağın üzerinde -cam seramik dahil- ve fırının icinde de güvenle kullanabilirsiniz.

1 yorum:

seyabb dedi ki...

Yeni pilav tencereleri çıkmış.Çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum.